Travi, CD, TS pletykaforum |
Na ide jöhet minden, "...mi jó falat Szem-szájnak ingere..., s mi az ég alatt Szem-szájnak kellemes..." :-)) Travik, cd-k TS-ek, a szebbik nemmé válás. Sminkelés. Női ru7cik.Pasikról. Mindenről ami travikkal kapcsolatos . figyelembevéve ezt: "Ne használd a témát partnerkereső hirdetésre, arra a célra vágyadatokat kell kitöltened! A témába nem illő hozzászólásokat a téma gazdája törölni fogja." Demona |
szebbik nemmé válás ?! :-) sorry, a szépség szebbik, nem nemek kérdése (szerintem)
Volt egy biológiatanárnőm, aki azt mondta, hogy a pasik a törzsfejlődés alacsonyabb fokán állnak, mint a nők, mert a hugyvezetéküknek és nemiszervüknek közös kivezetése van :-))) Larissa_cd
Hálás vagyok a sorsnak, hogy megtanultam a nők szemével látni. Ez nagy adomány. Tegnap valaki felírt a kedvencének. Rákattintottam, nem fogjátok ki találni mi volt az egyetlenegy fényképen, amit felrakott! Mi van itt a pasiknak nincs másik fényképe és ez a fénykép van a személyigazolványukban is? Szerintem itt a férfiak két részből állnak: egy farokból és egy azt tartó oszlopból . Volt egy barátnőm azt mondta, utálja a férfiakat, mert csak lukat látják a nőből, és férfiakat a "farkuknál fogva kellene felakasztani". És azt ismondta, hogy engem szeret, mert nem ilyen vagyok, és ezen nehogy változtassak.Nem is változtattam, hanem még tovább is fejlesztettem Természetesen azokat a pasikat, akik normális hirdetést adtak fel normális fényképpel, tisztelem őket. Larissa CD
Válasz a(z) 16-es üzenetre: A Kleopátrásban ugy néznék ki, mint maga Cleopatra királynő- halála után 4 héttel, a hosszú szösziben meg ugy mint a népszerű zongoraművész-musorvezető a TV-ben, mikor parokát huzott, mielőtt az orrplasztikája volt :-)))
Válasz a(z) 16-es üzenetre: Köszi Thelga! Megtaláltam, csak nem tudok dönteni, hogy a hösszú szöszit vagy vörös Cleopátrát válasszam!
Válasz a(z) 11-es üzenetre:Cia! Nem tüntem el! Itt vagyok! Puszika Viky
Válasz a(z) 10-es üzenetre: Melyik az a banner? Larissa
Válasz a(z) 3-es üzenetre: Viky mi van veled? Eltűntél.
Válasz a(z) 5-es üzenetre: Én innen rendeltem az egyik bannerről.Elég olcsón a kiegészítők között.Nem a diamond honlapja hanem a másik.
Akkor had szóljon az a buli:)
Sziasztok! Én is csatlakoznék ehhez az összejövetelhez. Ha vannak konkrét adatok kérlek értesítsetek. Köci :)
Válasz a(z) 5-es üzenetre: Sya! Józsefvárosi piac. 7000 forinttól. Van választék bőven. Pussz
Szia! Állítólag a Teréz krt.52 címen vannak jók, még én se néztem meg, de tervezem a héten.
Dobjon meg valaki egy infóval, hol lehet olcsón parókát venni, az se baj ha damilból van! :-))) Larissa a mentálcsajszi
Válasz a(z) 1-es üzenetre: Sya! Engem is érdekelne a dolog. Pussy Viky
Válasz a(z) 1-es üzenetre:Én is benne lennék, de nem 100%! Larissa
Sziasztok! Arról beszélgettünk nemrég a chaten, hogy kéne szervezni egy találkozót. Konkrét időpontról még nem beszéltünk (október vége, esetleg november), helyszínnek valahol a Balaton környékén néznénk bérelhető helyet. Aki csatlakozna, írjon egy bejegyzést, köszi! Era Eddig jönnének (ABC sorrendben): - erikat - harisnya-fetish - ramidraaga