Hogyan építsük le a bunkó férfiakat/nőket? |
Ide várok tippeket arról,hogyan építsük le azokat az embereket a környezetünkben,akiknek lövése sincs arról,hogy mi a valódi értelme a mi munkánknak? |
Válasz a(z) 63-es üzenetre:Talán pont azért, mert egyszerre több mindenre képes vagyok :-) De nem festő vagyok, felszolgáló :-)
Válasz a(z) 62-es üzenetre:Hááát ha ezt csinálod melóban mint a képen,akkor nem éppen neveznélek annak :-D
Válasz a(z) 61-es üzenetre:Kemény melós vagyok én, vagy nem annak nézek ki? :-D
Válasz a(z) 60-es üzenetre: ÓÓ hidd el,keményen meg kell dolgozni azért,hogy nekem jó legyen..és nem a testemmel kell kezdeni...az már a könnyebbik része a dolognak :-)
Válasz a(z) 59-es üzenetre:Hidd el, mindkettönknek :-)
Válasz a(z) 58-es üzenetre:Kinek? :-P
Válasz a(z) 57-es üzenetre:Na látod, pedig akkor lenne az igazi :-)
Válasz a(z) 56-es üzenetre:Veled tök kedves vagyok :-O Élőben is az lennék,csak nem úgy mint Te gondolod :-D
Válasz a(z) 55-es üzenetre:Szóval velem kedves lennél, de élőben nem, ezt is már jelezted :-D
Válasz a(z) 54-es üzenetre:Nem mindegy,hogy kivel
Válasz a(z) 53-es üzenetre:És nem vagy gonosz? Pár sorral lejjebb még azt hangoztattad milyen gonosz vagy :-)
Válasz a(z) 52-es üzenetre: Méé nem szeret Téged senki? :-O Ha gonosz lennék,mondanám,hogy vegyél egy kutyát :D:D
Válasz a(z) 50-es üzenetre:Jajj máááá, csöpög az oldal, engem meg senki nem szeret :-( De remélem ezért nem vernek le cölöpnek :-D
Válasz a(z) 50-es üzenetre: Kiscicám ez olyan mint a távgyógyítás,de én is imádlak!!!!!!!!:*
Válasz a(z) 49-es üzenetre:Jajj andy ezéé szeretlek :D:D
Válasz a(z) 48-es üzenetre: Szeretek meglepetést okozni,úgy sokkal izgalmasabb lesz!!!!kacsintás és sok csók /kreativitás nem baszik ki velem a hangulatjel/ röhögő arc!!!!!
Válasz a(z) 47-es üzenetre:Ágacska? :-O ööö no jóó,erre nem számítottam :-D Nem tudom miért nem működik :-O
Válasz a(z) 46-es üzenetre: Persze drágám,de legyünk szerények cölöp helyett mondjuk inkább csak ágacska!!!!!:D miért nem működik a smile???:(
Válasz a(z) 45-es üzenetre:Ugye-ugye? :-) De azéé a cölöpverést kipróbáljuk :-P :-D
Válasz a(z) 44-es üzenetre: Fantasztikus meglátás és csodás ötlet! Maximálisan támogatom!!!!!!!:*:*
Válasz a(z) 43-es üzenetre:A cölöpverést meghagyom másnak :-P És foglalkozom a kedvenceimmel..pl. veled :-*
Sziasztok Kedveskéim! Hofi Géza szerint magyarországon az egy főre eső bunkó két fő! Ezeken az oldalakon szerintem három!:D Szerinte le kellene verni őket cölöpnek,dehát egynek sincs feje!:D...Talán erről ennyit csók mindenkinek,aki nem közéjük tartozik!
Válasz a(z) 41-es üzenetre:Én is azt hittem amikor férjhez mentem :-D Mekkora baklövés volt :D:D:D
Válasz a(z) 40-es üzenetre:és az ellentétek vonzzák egymást :-P
Válasz a(z) 39-es üzenetre: no látod..ennyire különbözünk :-P :-D
Válasz a(z) 38-es üzenetre:Értem...lehet én a másik végéről nézem :-P :-D
Válasz a(z) 37-es üzenetre:Jahh lehet,attól függ honnan nézzük..inkább szadista :-D
Válasz a(z) 36-es üzenetre:Te kis mazoista :-P :-D
Válasz a(z) 35-es üzenetre:De oollyyyan jóóó lehet velük szórakozni :-D
Válasz a(z) 34-es üzenetre:Kedves:) Figylemen kivül kell hagyni minden ilyent. Még csak szóba állni se szabad velük.
Válasz a(z) 33-es üzenetre:Nekem az alaptermészetem kedves :-D Én burkoltan szoktam jól beégetni,nem csúnya szavakkal vagy durván,ez általában bejön :-)
Válasz a(z) 8-es üzenetre: Szia :-) Csakis kedvesen kell válaszolni az általában bejön :-) Ha viszont továbbra is bunkó akkor nem kell tudomást venni róla :-) Előbb vagy utóbb csak megunja :-) Nekem eddig ez bejött :-)
hát azhittem tanácsot kapok de nem mind bunko csak nem érdekli hogy nem szeretek chatalni azért hogy a végén képet kérjen stb és am,i a lapom9n van föleg nemszámit szerintem van itt jónéhány kamasz 40 60 évesnek álcázva mit tehetek? ha rájövök elküldöm de mindjárt az elején nem tudhatom..
szirénkém kedves szerintem egyszerüen mondjuk meg told el a bicajt ebböl ért mindenki:D:D
Válasz a(z) 9-es üzenetre:Én meg mindig olajat öntök a tűzre...és jól szórakozom,ugyanis egy idő után kifogy a szóból,talán pont azért mert IQ gyenge :-D
Mi lenne vele? :-O Dolgozom... :-O
* Köszönöm a véleményed! ;-) *
Én állt..nem szólok vissza bejön..vagy ha zaklat netán akkor megirom..nem én vagyok az eseted..ennyi !! Eddig még bejött..de olajat nem szabad a tüzre önteni!!Ha arrogánsan válaszolnák baj lenne !!
Nos,még vélemény? ;-)
*Köszönöm a hozzászólást neked is,hermina! ;-) *
Szellemi küzdelmet nem érdemes vívni fegyvertelen emberekkel... pláne, ha a butaság rosszindulattal is párosul különösen veszélyes... Az egyik ismerősöm gyakran mondja: sose vitázz primitív idiotákkal, lesüllyedsz a szintjükre s ott legyőznek a rutinjukkal... Igaza van szerintem, s így egyetértek a 3-as hozzászólással...