Szeretném ha itt nyugodtan kibeszélhetnénk magunkat. Mert mi a legfontosabb a nyugodtságunkra!!?? A SZEX!!
Szia Édes! Szeretnék veled meg ismerkedni,engem Józsinak hívnak,szeretem a jó szexet!
A nyugodttsághoz azért nem elég a sex,szerintem! Kell hozzá azért sok minden hogy nyugodtt légy,és ha már +van hozzá minden akkor tudsz igazán odafigyelni a partneredre!=Jó sex!!!!
Válasz a(z) 12-es üzenetre: Megint találtam valamit itt: Adni és kapni. És türelemmel lenni a másik iránt. Nagyon fontos doldok, hogy az életünk - és nemcsak a szex - boldogabb legyen. De persze a szexben is jó, ha ezek érvényesülnek.
Válasz a(z) 4-es üzenetre: Puszi Evica! Én azt godolom, hogy nagyon fontos a sex at életünkben. Föleg, ha az kielégülést és boldogságot okoz. Más fórumban már többször irtam az életemröl, három szerencsétlen házasságomról, ahol kettöben semmi örömem nem volt a szexben.... Olyannyira nem, hogy hosszú évekid frigidnek gondoltam magam... :-( Aztán az élet bebizonyitotta, hogy nem vagyok az.... Amugy pont azért ERRE a beirásodra válaszoltam,mert én az igazi boldogságot egy nálam jóval fiatalabb férfi karjai között találtam meg... :-D
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/FORUMIMG/31101.jpg Evica írta: "Sziasztok! Igen fontos a szex életünkben. Hisz mindig azt mondjuk a legnagyobb öröm az élvezetek között. És milyen igaz. Olyankor nem gondolsz semmire, a gondok bajok félre vonulnak, csodálatosan érzed magad. Megnyugszol, a napod úgy érzed a legszebb. A szexhiány háborgást okoz nem találod helyed. Talán ezért is vagyunk itt, hogy megtaláljuk azt az utat, ami a nyugalom szigetére vezet." Mit tegyek? Én mindig falakba ütközöm a nőknél ilyen téren, és valóban igaz amit írtál mert nem találom a helyem, sokszor más csak kóválygok, céltalanul... A legnagyobb baj az hogy ezek a dolgok egyre jobban rátelepülnek az életemre és kegyetlenül kínoznak. Nem találom önmagam. Mit tanácsoltaok? Mi tévő legyek? Bár az is lehet hogy ez a fórum alapból nem ezekről a dolgokról szól... Ebben az esetben az elnézéseteket kérem! Péter
sziazstok szep estet laca vagyok szeretnek csatlakozni a csoporthoz ha lehetseges .
Köszönöm a felvételt a csoportba! Véleményem: Ha már valaki megtisztel(!!!) azzal, hogy beenged az ágyába - már ha nem élsz vele tartós kapcsolatban -, akkor az a minimum, hogy nem "éhezteted", és ha nem sikerül is egyszerre orgazmust elérned vele, legalább "desszertet" adj neki! :-D Vagy kezdd újra a levesnél! :-D
Válasz a(z) 13-es üzenetre: joco, igen ez így van. Egy mondatban tömörítetted, amit körül írtunk jó pár gondolatban. Sajna nem mondható el mindenkiről , hogy nyugodt , jó sexkapcsolatban él. Van aki gusztustalannak tart dolgokat a szexben. Pedig szerintem ahhoz , hogy élvezzük és a gyönyörök csúcsára elérjünk, a megszokottnál többet kell adni és persze kapni. Na nem durvaságra gondolok, hanem gyengédségre szenvedélyre.
VALÓBAN!!!! a lelki nyugalom alapvető fontossága hogy a testi nyugalom , kielégűlés és az ezzel járó gyönyörök érzése amit egy jó szex adhat meg mindannyiunknak nagyon lényeges! Mert ez egy jó párkapcsolatnál ha a felek kellően értik az egymás iránti toleranciát ebben a mostani kegyetlen világban és jól tudják alkalmazni egymás iránt akkor ŐK megtalálják a lelki és testi nyugalmikat! Én ezt tapasztalatból mondhatom mert a párkapcsolatom is ilyen elveken alakul már év tízedek óta és a jó szex mindig szerepet játszot a lelki nyugalom és béke megteremtésében! Valamikor kb 8 női beosztottam volt és rajtuk minden reggel megláttam hogy a mindennapi problémákon kivűl mikor volt az hogy a szexuális étvágyuk rendesen kielégítve avagy a lelkibékéjük mikor szenvedi mindezek híányát! Tanácsnak csak annyit: LELKI-BÉKE, TESTI-NYUGALOM, és a JÓ SZEX CSAKIS EGYŰTT LÉTEZIK!!!!!!
Válasz a(z) 9-es üzenetre: Szia Csaba! Köszönöm , véleményed! Lehet igazad van, sőt biztos. Ebben a rohanó világban stresszesebbek vagyunk, elfogyott a türelem, sokat dolgozunk. Mire hazaérünk megszólalni sincs kedvünk, nemhogy alkalmazkodni, kedvesnek lenni. Pedig erre vágyunk és várjuk el a másiktól. Ezért is van ez a sok válás. De miért is dolgozunk? Azért, hogy megélhessünk. Csak egy pici odafigyelés kellene . De hiába mosolyog, simogat vagy kedveskedik az egyik, ha a másik még a hangját sem tudja elviselni, vagy ..hozzám se érj... jelszóval. Én azt mondom, ha egyoldalú, az már nem jól működő kapcsolat.
Válasz a(z) 8-es üzenetre: Szia! Köszönöm Neked is hozzászólásod! Tudod, hogy megragadott az utolsó pár szavad? Ez nagyon ritka, aki így gondolkodik. Köszönöm Neked ezeket a gondolatokat, nagyon jól esik. Van aki megköszöni, van aki sajnos nem így gondolja. Pedig kettőn áll a vásár. És egymásnak adjuk, átadjuk az örömöt.
Válasz a(z) 7-es üzenetre: Szia! Köszönöm hozzászólásod! Igen, talán mondhatjuk, mindenki szereti. Bár a szeretetnek sok fajtája van. Nemis tudom hogyan lehetne ezt jellemezni. Talán így: Az élethez hozzátartozó, élvezetek egyike, (amely osztályon felüli minősítésű) amely csodákat művel az emberi érzésekkel. Szeretnénk ha állandó lenne és nemcsak pillanatnyi.
Lehet hogy türelmetlenség miatt nem tudnak alkalmazkodni néha a párok?És ez hova vezett? Ezt hozta a rohano életünk? Talán ennyi kérdés elég is : Puszi Nektek Csaba
Tökéletesen igazad van...... a teljes kielégülést nyujtó sex után az ember szinte szárnyakat kap,utána más szemmel nézi a világot és hálás annak aki ebben az örömben részesítette.
Szia hát ez nagyon igaz! Szeretem is művelni
Válasz a(z) 5-es üzenetre: Csaba! Ha az jól működik, ott hiba nem lehet. És ha a partnerrel ezt meg is tudod beszélni, akkor működni is fog. Tudod, ha egyetértés van a szexben, az a kapcsolat a többi akadályokat leküzdi, szerintem. Persze ehhez kell alkalmazkodás egymáshoz.
Szia Évi! Igen igazad van a sex nagyon fontos az ember életében,csak nem mindegy,hogy az milyen. Puszi Csaba
És még itt szeretném megemlíteni, bár azt mondják a kor nem számít, igen én úgy gondolom, ha csak partnert keresel akkor nem, de ha az komollyá válik, akkor már számít. Én 10 év különbséget még normálisnak tartok.
Valójában én azért is regeltem ide, hogy talán ezen az úton találom meg , társam , aki szintén független és hasonlóan gondolkodik, hogy a szex fontos egy kapcsolatban.
Nem papolni akarok és nem is vagyok pszichológus, csak beszélni szeretnék róla és kiváncsi vagyok mások véleményére is.
Sziasztok! Igen fontos a szex életünkben. Hisz mindig azt mondjuk a legnagyobb öröm az élvezetek között. És milyen igaz. Olyankor nem gondolsz semmire, a gondok bajok félre vonulnak, csodálatosan érzed magad. Megnyugszol, a napod úgy érzed a legszebb. A szexhiány háborgást okoz nem találod helyed. Talán ezért is vagyunk itt, hogy megtaláljuk azt az utat, ami a nyugalom szigetére vezet.