Mi a véleményetek az idősebb(középkorú) és fiatalabb ffiak kapcsolatáról? Van-e jövője az ilyen kapcsolatnak,csak szex lehetséges? várom észrevételeiteket, vagy ismerkedni szándékozók hozzászólását, jelentkezését!
Hogy van -e jövője? Őszintén szólva fogalmam sincs. Ha csak a saját nevemben kellene beszélnem, azt mondanám a korkülönbség nem számít.Ha a saját tapasztalataimat kellene elmondanom akkor,azt mondanám (mindig én voltam a fiatalabb) igenis számít. A fiatalabb részéról szinte mindig lenne jövője a kapcsolatnak, az idősebb azonban elzárkózik ettől. Részükről csak a szex a fontos...
hello! öszintén válaszolok a kérdésere igen van!!! van esély hogy hosszu távu! nekem 3 évig tartott!
Sziasztok! 40-es mackós aktív ffi vagyok, és elsősorban a fiatalabb srácok, fiúk, ffiak ismerettsége vonz(nem gyerekek, úgy cca.25-től) ezzel kapcsolatosan várom hozzászólásaitokat, arról van-e jövője, értelme egy ilyen kapcsolatnak, vagy akik ilyenben éllnek azok tapasztalatairól is szívesen hallanék, de persze itt ismerkedni is lehet!!!!